Water, de essentie van ons bestaan. Water laat ons leven. Maar water is niet zomaar water. Er zijn zoveel verschillende soorten water. Diverse bronnen die ons laten genieten van allerlei soorten water die de aarde ons te bieden heeft. Maar hoogstaande technologie laat ons ook genieten in huis, op kantoor en op vele openbare plaatsen van rijkelijk stromend water.

Kranenberger brengt door een uniek filtersysteem; een microprocessor met actieve koolstof, een hoogontwikkeld membraanfilter en gecoördineerde dosering een ware watersensatie, in uw hotel, resort, restautrant, werkomgeving of waar dan ook.

Onze compacte Kranenberger watermachine is stijlvol vormgegeven. De unieke milieu vriendelijke Triple T filtratie zorgt voor het perfecte water uit de machine, vervolgens is er de keuze tussen plat en koolzuurhoudend water. Kranenberger neutraliseert en verrijkt. Het water in het ene gebied, is niet het water in het andere gebied. De minerale samenstelling van het water, de hoeveelheid calcium en vele andere factoren beïnvloeden de smaak. Maar niet met Kranenberger. De frisse, volle watersmaak is heerlijk en uniek. 

Ons totale concept beslaat het gehele logistieke proces van uw ‘in house watermanagement’  Van de eerste stap  ‘het zuiveren van water, het koelen en carboneren (bubbles), het gedoseerd afvullen in onze solide herbruikbare drubestendige flessen, het opslaan en vervoeren in onze transportkorven én het spoelen in onze  speciale korven, waarin de flessen gecentreerd worden boven het multipoint -injectiesysteem in onze vaatwassers.